Αθλητικά

25 Σεπτεμβρίου 2024 11:19

Europa League: Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Λιόν

Η αποστολή του Ολυμπιακού στη Λιόν, για τον πρώτο αγώνα του στη League Phase του Europa League, ο οποίος θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1.

Europa League: Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για Λιόν
-

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής πρεμιέρα του στη League Phase του Europa League με τη Λιόν και θ' αναχωρήσει σήμερα για τη Γαλλία.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Ζέλσον Μαρτίνς που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο, όσο και τον Γιώργο Μασούρα που ακόμη είναι ανέτοιμος.

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» ανακοινώθηκε σήμερα με τον Παναγιώτη Ρέτσο να είναι για πρώτη φορά φέτος διαθέσιμος. Στην 24άδα συμπεριλήφθηκαν και τρεις ακόμα μικροί πέραν του Αποστολόπουλου, οι Μπακούλας, Μουζακίτης και Κωστούλας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόι, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ και Κωστούλας.

Τόσο αυτή, όσο και τις υπόλοιπες «μάχες» των ελληνικών ομάδων στο UEFA Europa και Conference League, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από τα μέσα του Ομίλου ANTENNA.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο δίπλα σε νηπιαγωγείο

Βία ανηλίκων: 17χρονοι λήστεψαν 12χρονο και τον... ξύρισαν με φαλτσέτα μέσα σε σχολείο

Αυτοκίνητο σχολής οδηγών πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ! (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)