Πολιτική

24 Σεπτεμβρίου 2024 17:16

Νέα Δημοκρατία: “Ραντεβού” Κεραμέως με βουλευτές (εικόνες)

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των βουλευτών για τις νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Εργασίας. Τι δήλωσε η υπουργός.

Νέα Δημοκρατία: “Ραντεβού” Κεραμέως με βουλευτές (εικόνες)
-

"Εγκαίνια" σε ένα νέο μοντέλο λειτουργίας κάνει σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Μετά και από την διαγραφή του Μάριου Σαλμά από το κόμμα, και αφού οι "γαλάζιοι" βουλευτές έχουν εκφράσει αρκετές φορές παράπονα για ανεπαρκή ενημέρωση σχετικά με τις νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες που λαμβάνονται, αποφασίστηκε ένα εντονότερο "μασάζ" από τους υπουργούς προς τους βουλευτές. 

Νέα Δημοκρατία - Κεραμέως - Βουλευτές

Νέα Δημοκρατία - Κεραμέως - Βουλευτές

Σκοπός είναι η ενημέρωση τους πάνω στα θέματα του χαρτοφυλακίου της κυβέρνησης, κάτι που ξεκινάει από σήμερα, με τη συνάντηση της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως, με τους βουλευτές, στα γραφεία της ΚΟ, για μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης. 

Νέα Δημοκρατία - Κεραμέως - Βουλευτές

Η Νίκη Κεραμέως, δήλωσε για την ενημέρωση προς τους βουλευτές, πως δεν γίνεται με σκοπό την εκτόνωση, αφού συναντήσεις γίνονται πάντα με τους βουλευτές. Είπε χαρακτηριστικά πως οι συζητήσεις είναι "πολύ γόνιμες" και πως η ίδια τις "επιδιώκει", αφού μέσω των βουλευτών μεταφέρονται "τα ερεθίσματα των πολιτών". "Εγώ προσωπικά συναντιέμαι διαρκώς με βουλευτές και πολλές προτάσεις έρχονται από βουλευτές", είπε κλείνοντας τις δηλώσεις της. 

Από τους 11 που απηύθηναν την ερώτηση στην Βουλή, για το καθεστώς προστασίας των δανειοληπτών από τις εταιρείες διαχείρισης κόκκινων δανείων, στη συνάντηση με την υπουργό παρευρέθηκαν οι Βασίλης Γιόγιακας, Χρήστος Μπουκώρος και Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κ. Γιόγιακας δήλωσε πως "πιθανόν να έπαιξε ρόλο η ερώτηση αλλά είναι μια τακτική συνάντηση για να ενημερωνόμαστε. Έχουμε υποχρέωση να ασκούμε κοινοβουλευτικό έλεγχο, όχι μόνο με τους συγκεκριμένους συναδέλφους αλλά και με άλλους". Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά πως "Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση. Στηρίζουμε τη κυβέρνηση μας και τον πρόεδρο μας".

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα - Καταγγελία: 65χρονος γυμνασιάρχης παρενόχλησε μαθήτρια

Ιερέας και πιστοί ξεκίνησαν για το μοναστήρι και κατέληξαν στα… μπουζούκια


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)