Κόσμος

24 Σεπτεμβρίου 2024 11:54

Σύλληψη Ελλήνων - Τουρκία: Αίτημα αποφυλάκισης από τον οδηγό και τον συνοδό εκδρομής

Ποια η διαδικασία την οποία θα ακολουθήσει από εδώ και μπρος το αίτημά τους για αποφυλάκιση. Πότε αναμένεται να εκδοθεί απόφαση επί της ένστασής τους.

Σύλληψη Ελλήνων - Τουρκία: Αίτημα αποφυλάκισης από τον οδηγό και τον συνοδό εκδρομής
-

Ένσταση υπέβαλαν χθες Δευτέρα 23.09 σε τουρκικό δικαστήριο οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων, οδηγού πούλμαν και αρχηγού εκδρομής, οι οποίοι εξακολουθούν να βρίσκονται, προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές Ραιδεστού. Οι δύο Έλληνες είχαν συλληφθεί πριν από δύο βδομάδες, όταν σε τουριστικό πούλμαν με 50 Έλληνες τουρίστες η αστυνομία βρήκε Μαροκινό παράνομο μετανάστη, ο οποίος είχε κρυφτεί ανάμεσα στις ρόδες και το σασί του λεωφορείου, με σκοπό να περάσει στην Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου το δικαστήριο αφού μελετήσει τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν οι δικηγόροι με την ένστασή τους, θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών αν θα τους αποφυλακίσει μέχρι τη δίκη τους, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι επισκέφθηκε τους δύο Έλληνες χθες και ο Έλληνας Πρόξενος στην Ανδριανούπολη επιβεβαιώνοντας ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Απάτη κατά 13χρονου - Μητέρα στον ΑΝΤ1: Τον πίεζαν να βρει χρήματα ακόμα και στο πατάρι (βίντεο)

Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Δεν παραδίδω την έδρα - Ο Μητσοτάκης έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης

Υποχρεωτική η ασφάλιση αυτοκινήτων για φυσικές καταστροφές

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)