Αθλητικά

12 Σεπτεμβρίου 2024 22:06

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει σταδιακά ο Γκάβι

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας από το "Κάμπ Νου" ο Γκάβι φαίνεται να επανέρχεται από τον τραυματισμό του βγάζοντας μέρος της προπόνησης

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει σταδιακά ο Γκάβι
-

Έναν ακόμη λόγο για να είναι χαρούμενος έχει ο Χάνσι Φλίκ, ο οποίος είδε τον Γκάβι να βγάζει μεγάλο μέρος της χθεσινής προπόνησης και να μετρά αντίστροφα για την πολυπόθητη επιστροφή του στα γήπεδα.

Η ρήξη χιαστού που υπέστη στις 19 Νοεμβρίου, στο ματς της Ισπανίας με την Γεωργία τον κράτησε εκτός για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο. Ένας από τους κομβικότερους παίκτες ανασταλτικά για τους «Μπλαουγκράνα» την τελευταία 2ετία, έχασε άδοξα την περσυνή σεζόν. Εσπευσμένα, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λίγες ημέρες μετά το χτύπημα, και πέρασε αρκετό καιρό κάνοντας φυσικοθεραπείες, προσπαθώντας να επανέλθει.

Γκάβι

Χρειάστηκαν 11 μήνες για να επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα του οποίου το μεγαλύτερο μέρος έβγαλε χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, ο λόγος που δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση δεν οφείλονταν σε ενοχλήσεις , αλλά στην επιθυμία των Καταλανών να προφυλαχτεί ο παίκτης από τυχόν υποτροπή.

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΑΔΕ - Γιατροί: Οι υπερσυνταγογραφήσεις “στο μικροσκόπιο” των ελέγχων

Μύκονος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που μετακινήθηκε ο καταπέλτης πλοίου

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Είμαι εδώ, γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)