Αθλητικά

24 Αυγούστου 2024 22:09

Πανσερραϊκός: Ο Άρης πήρε την νίκη εκτός έδρας

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πήρε ο Άρης, φεύγοντας από τις Σέρρες με το "ροζ φύλλο αγώνα".

Πανσερραϊκός: Ο Άρης πήρε την νίκη εκτός έδρας
-

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, ο Αρης πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Χάρη σε γκολ του Σιφουέντες στο 34΄, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης επικράτησαν 1-0 στις Σέρρες του Πανσερραϊκού και τον υποχρέωσαν στη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Μόρον πήγε μόλις στο 2ο λεπτό να βάλει ένα εξαιρετικό γκολ, καθώς είδε τον τερματοφύλακα Γκουγκεσασβίλι εκτός εστίας και επιχείρησε να τον «κρεμάσει» σχεδόν από τη σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 8΄, με τον Κουέστα να αποκρούει δύσκολα το σουτ του Τομάς, ενώ μετά το 10λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε.

Ο Αρης όμως βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 34΄, με σουτ του Σιφουέντες έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Σίστο, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 40΄, όταν ο Γκουγκεσασβίλι δεν συγκράτησε τη μπάλα στο δυνατό σουτ του Μορόν, αλλά στη συνέχεια έπεσε στα πόδια του Μανού Γκαρσία και αποσόβησε το 2-0. Στο φινάλε του α΄ ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός πίεσε με διαδοχικά κόρνερ, χωρίς να καταφέρει κάτι.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Το δεύτερο μέρος κύλησε με τον Αρη να ελέγχει το παιχνίδι, να μην απειλείται (με μικρή εξαίρεση ένα σουτ του Ντέλετιτς στο 47΄ που εξουδετέρωσε ο Κουέστα), αλλά να μη βρίσκει και τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ που θα «καθάριζε» το παιχνίδι.

Προς το τέλος ο Πανσερραϊκός ανοίχτηκε και οι παίκτες του Ακη Μάντζιου βρήκαν χώρους, όμως το γκολ του Ντιαντί στο 76΄ ακυρώθηκε -ορθώς- για οφσάιντ και ο ίδιος παίκτης είδε δύο φορές (στο 82΄ και στο 87΄) τον Γκουγκεσασβίλι να τον σταματάει.

Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας έκανε νέα εντυπωσιακή επέμβαση στις καθυστερήσεις, σε σουτ του Μόντσου, αλλά η σπουδαία εμφάνισή του δεν «μεταφράστηκε» σε βαθμολογικό όφελος για την ομάδα του.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Κίτρινες: Στάικος, Ντέλετιτς, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ - Γκαρθία, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Σίστο, Μάγιο, Μόντσου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης (77΄ Φαρές), Χαντάκιας, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (86΄ Κουτσογούλας), Λιάσος (64΄ Περούτσι), Στάικος (64΄ Κάπτουμ), Σαλαζάρ, Τομάς, Ντέλετιτς (77΄ Γκίγκιτς), Μπετανκόρ

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μόντσου, Γκαρθία (74΄ Νταρίντα), Μορόν (89΄ Σαμόρα), Σίστο (74΄ Σαβέριο), Ντιαντί, Σιφουέντες

Ειδήσεις σήμερα:

Πατάτα Νάξου: Η λειψυδρία φέρνει μειωμένη παραγωγή, ακρίβεια και... νοθεία (βίντεο)

Χούθι - “Sounion”: Περιβαλλοντική "βομβα" το φλεγόμενο τάνκερ

Λάρισα: Σύλληψη τοκογλύφου που πήρε εξαπλάσιο το ποσό που “δάνεισε” και… ήθελε κι άλλα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)