Κοινωνία

13 Αυγούστου 2024 11:30 Τελευταία ενημέρωση : 13 Αυγούστου 2024 14:19

Φωτιά στην Αττική: Αστυνομικοί σώζουν σκύλο από φλεγόμενο σπίτι (βίντεο)

Η ηρωική προσπάθεια των αστυνομικών να σώσουν ένα σκυλάκι από σπίτι την ώρα που μαίνεται η πυρκαγιά, είδε το φως της δημοσιότητας.

Φωτιά στην Αττική: Αστυνομικοί σώζουν σκύλο από φλεγόμενο σπίτι (βίντεο)
-

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στον Βαρνάβα την Κυριακή, και επεκτάθηκε σε μεγάλο μέρος της βορειοανατολικής Αττικής, στοιχίζοντας τη ζωή και σε μία γυναίκα, έφερε τόσο την πυροσβεστική όσο και την αστυνομία σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση.

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι πυροσβέστες, κατέβαλαν τιτάνιες προσπάθειες για να σώσουν το δάσος, τις περιουσίες, αλλά και τις ζωές, ανθρώπων και ζώων.

Εκτός από τις εκατοντάδες διασώσεις που πραγματοποίησαν, σε πολλές περιπτώσεις αστυνομικοί, ήταν “φύλακες άγγελοι” για οικόσιτα ζωάκια που κινδύνευαν από την πύρινη λαίλαπα.

Σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, αστυνομικοί και πυροσβέστες εντόπισαν έναν σκύλο σε ένα σπίτι που απειλείται από τις φλόγες στην περιοχή της Πεντέλης. Κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, παρά το γεγονός ότι ο σκύλος βρισκόταν σε πλήρη σύγχυση εξαιτίας της αποπνικτικής κατάστασης.

Με ένα μπουκαλάκι νερό, προσπάθησαν να το συνεφέρουν και το μετέφεραν σε ασφαλές σημείο από όπου παρελήφθη από φιλοζωική ομάδα για να μεταφερθεί εκ νέου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αττική – Πάτημα Χαλανδρίου: Εδώ βρέθηκε νεκρή η γυναίκα

“Πορτοκαλί” κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια την Τρίτη (χάρτης)

Τουρκία: Νεαρός “βγαλμένος από βιντεοπαιχνίδι” μαχαίρωσε κόσμο σε κήπο τζαμιού (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)