Αθλητικά

12 Αυγούστου 2024 12:16

Καραλής: Η συγκινητική ανάρτηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (εικόνες)

Τι έγραψε σε ανάρτησή του ο Εμμανουήλ Καραλής, μετά τη λήξη των Ολυμπιακών αγώνων.

Καραλής: Η συγκινητική ανάρτηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (εικόνες)
-

Ο Εμμανουήλ Καραλής που ήταν ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες του ίδιου αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μια υπέροχη ανάρτηση γεμάτη νόημα.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισίου θα μείνουν αξέχαστοι για τον Εμμανουήλ Καραλή, καθώς ο 24χρονος αθλητής κατάφερε να πάρει μετάλλιο αλλά και να είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης. Ο «Μανόλο» μάλιστα ο οποίος διαθέτει ένα πολύ ενεργό λογαριασμό στο instagram θέλησε να ποστάρει στο προφίλ του 4 φωτογραφίες με τον ίδιο και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Σε αυτές φαίνονται οι 2 αθλητές σε μικρή ηλικία ντυμένοι ως τσολιάδες, αλλά και ως άνδρες πλέον να κρατούν γεμάτοι περηφάνεια τη σημαία της χώρας μας. Παράλληλα ο Καραλής έβαλε λεζάντα στην ανάρτηση η οποία ανέφερε: «2 kids with a big dream from the small country of Greece» (σ.σ δύο παιδιά με ένα μεγάλο όνειρο από την μικρή χώρα της Ελλάδας).

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αττική - Κατασκηνώσεις Αγίου Ανδρέα: Αναβάλλεται η άφιξη παιδιών

Τροχαίο στην Αρκίτσα: Νεαρός σκοτώθηκε μόλις έφυγε από το σπίτι του

Φωτιά στον Βαρνάβα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο - Μηνύματα για εκκενώσεις και μάχη με τις φλόγες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)