Κόσμος

22 Ιουλίου 2024 12:04

Ουγγαρία: Κακοποίηση παιδιού σε κατασκήνωση (βίντεο)

Οργή και αντιδράσεις προκαλούν οι εικόνες με τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών και την επίθεση στο αγόρι, το οποίο δεν είπε τίποτα ούτε στην μητέρα του. Όλα έγιναν γνωστά χάρη στο βίντεο απο κάμερα ασφαλείας.

Ουγγαρία: Κακοποίηση παιδιού σε κατασκήνωση (βίντεο)
-

Βιντεο με κακοποίηση παιδιού σε κατασκήνωση από δάσκαλο πολεμικών τεχνών, στην Ουγγαρία, κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλεί αποτροπιασμό και αντιδράσεις.

Το μικρό αγόρι, ενώ βρισκόταν σε καλοκαιρινή κατασκήνωση, δέχθηκε την επίθεση από τον δάσκαλο πολεμικών τεχνών, ο οποίος το κλώτσησε με δύναμη και το πέταξε στο έδαφος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της ουγγρικής τηλεόρασης, η μητέρα του παιδιού δήλωσε ότι ούτε ο γιος της ούτε ο προπονητής καράτε που τον κλώτσησε της είπαν τίποτα για το περιστατικό. Έτσι, όπως οι περισσότεροι, έμαθε τι συνέβη από το βίντεο που ανέβηκε στο Facebook.

Η γυναίκα είπε ότι δεν γνώριζε τον προπονητή καράτε από παλαιότερα, ενώ και το παιδί τον συνάντησε για πρώτη φορά στην κατασκήνωση.

Η Ουγγαρία είναι συγκλονισμένη από την σκληρότητα του προπονητή καράτε και την δυνατή κλωτσιά στο παιδί, το οποίο σωριάστηκε στο έδαφος.

Μετά από την δημοσιοποίηση του βίντεο, ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Ύστερα από την αποκάλυψη του βίντεο, σε συνέντευξη της, μια γυναίκα δήλωσε μαθήτρια και φίλη του προπονητή καράτε, υποστηρίζοντας ότι την έδερνε τακτικά και σκόπιμα προσπάθησε να την απομονώσει από την οικογένειά της, ενώ ισχυρίστηκε ότι της ζητούσε να συμπεριφέρεται βάναυσα στους μαθητές.

Ειδήσεις σήμερα:

Τσιτσιπάς: Εκτός πρώτης δεκάδας στην παγκόσμια κατάταξη

Συντάξεις Αυγούστου: Πότε πληρώνονται μισθωτοί και μη μισθωτοί

Ολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Οι μεγάλοι απόντες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)