Αθλητικά

09 Ιουλίου 2024 15:53

Copa America - Παραγουάη: Απολύθηκε ο Ντανιέλ Γκαρνέρο

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Παραγουάης αποτελεί ο Ντανιέλ Γκαρνέρο, στον απόηχο της εμφάνισης της ομάδας στους αγώνες του Κόπα Αμέρικα, που μετεδίδεται από το ANT1+ και τον ΑΝΤ1.

Copa America - Παραγουάη: Απολύθηκε ο Ντανιέλ Γκαρνέρο
-

Ο Αργεντινός προπονητής, Ντάνιελ Γκαρνέρο, απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Παραγουάης μετά τη θλιβερή παρουσία της ομάδας στο Copa America, όπως ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας (APF).

«Η APF ανακοινώνει τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Γκαρνέρο ως προπονητή της εθνικής ομάδας της Παραγουάης», ανέφερε η ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Παραγουάη αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης μετά τις ήττες της από την Κολομβία (2-1), την Βραζιλία (4-1) και την Κόστα Ρϊκα (2-1).

Κόπα Αμέρικα - Κόστα Ρίκα - Παραγουάη

Ο 55χρονος Γκαρνέρο ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2023, αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του Γκιγέρμο Μπάρος Σελότο.

Η Παραγουάη κινείται αντίστοιχα σε… ρηχά νερά στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας των 10 ομάδων, με 5 βαθμούς από 6 αγώνες.

Κολομβία - Παραγουαη

Επόμενο ραντεβού στον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+ για την αρχαιότερη διοργάνωση εθνών, τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/7) για τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ Αργεντινής και Καναδά.

Όλοι οι αγώνες του Copa America, μέχρι και τον τελικό στις 13 Ιουλίου, μεταδίδονται ζωντανά από το ΑΝΤ1+ και τον ΑΝΤ1.

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Γιώργος Ανανίδας.

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, μπορούν να παρακολουθούν live και on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή τους αγώνες μέσα από το ειδικό θεματικό κανάλι «COPA AMERICA» του ΑΝΤ1+, αλλά και τα highlights όλων των αναμετρήσεων μέσα από το antenna.gr.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο – τροχαίο: Ηλικιωμένος “έσβησε” στην άσφαλτο

Ηλεία - Βασιλική: Πυρπόλησαν το σπίτι του δολοφόνου της για δεύτερη φορά (εικόνες)

Χίος: Φωτιά στην Σιδηρούντα - Αναζωπύρωση στο μέτωπο (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)