Κοινωνία

06 Ιουλίου 2024 16:45 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουλίου 2024 20:04

Θεσσαλονίκη: Ο νέος ακρωτηριασμός γάτας και οι... περίεργες συμπτώσεις

Το συμβάν σημειώθηκε στην ίδια περιοχή όπου διαπράχθηκαν άλλοι δύο ακρωτηριασμοί ζώων, και όλα δείχνουν ότι το ίδιο πρόσωπο βρίσκεται πίσω από όλα τα περιστατικά.

Θεσσαλονίκη: Ο νέος ακρωτηριασμός γάτας και οι... περίεργες συμπτώσεις
-

(εικόνα αρχείου)

Νέο περιστατικό με ακρωτηριασμένο γατάκι προκαλεί φρίκη στη Θεσσαλονίκη. Το ζωάκι εντοπίστηκε νεκρό, στην ίδια περιοχή όπου είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες και ο Ήφαιστος, και οι αρχές έχουν εντείνει τους ελέγχους, για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στη Θεσσαλονίκη Πωλίνα Κολοκοτρώνη, τρία περιστατικά με ακρωτηριασμένα ζώα ερευνούν πλέον, οι αρχές στην πόλη.

Μετά τον Ήφαιστο που έχασε τα τρία του άκρα αλλά κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ακόμα ένα γατάκι βρέθηκε ακρωτηριασμένο και νεκρό, ενώ πριν από λίγους μήνες, στην ίδια περιοχή είχε εντοπιστεί και ένα ακρωτηριασμένο σκυλάκι.

Οι υποψίες, πώς το ίδιο ανθρώπινο χέρι προκάλεσε την κτηνωδία, ενισχύονται. Ήδη από τον προηγούμενο μήνα, είναι σε εξέλιξη και εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης. Οι αρχές ερευνούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που φαίνεται να έχουν καταγράψει ύποπτες κινήσεις και θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός του δράστη.

Οι ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με τον Ήφαιστο

Ο Ήφαιστος, ο πορτοκαλί γατούλης από την Θεσσαλονίκη που κατάφερε να επιβιώσει, μέρα με τη μέρα βελτιώνεται. Το γατάκι θα υποβληθεί και σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, μέχρι να τοποθετηθούν προσθετικά άκρα και στη συνέχεια θα δοθεί για υιοθεσία. Ήδη οι ενδιαφερόμενοι, κάνουν ουρά για να κρατήσουν τον Ήφαιστο στην αγκαλιά τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Λαμία: Νεκρό βρέφος που εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας

Ανακύκλωση υφασμάτων: Νέα χημική μέθοδος φέρνει “επανάσταση” (εικόνες)

Απάτη: “Βοηθός λογιστή” άρπαξε μεγάλο ποσό από γιατρό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)