Πολιτική

10 Ιουνίου 2024 12:45

Ευρωεκλογές - ΠΑΣΟΚ: Η Γιαννακοπούλου, ο Δουδωνής και η “γκρίνια”

"Σάλος" από δηλώσεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου με έμμεση αμφισβήτηση του Νίκου Ανδρουλάκη. Τι της απάντησε ο Παναγιώτης Δουδωνής, μέσω του ΑΝΤ1. Πως αντέδρασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ευρωεκλογές - ΠΑΣΟΚ: Η Γιαννακοπούλου, ο Δουδωνής και η “γκρίνια”
-

Αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ έχει προκαλέσει τα αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, το οποίο ήταν κάτω από το αναμενόμενο. Την ώρα που ο  Νίκος Ανδρουλάκης δήλωνε ότι , «θα πάρω όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες», καθώς  «προτεραιότητά μας είναι να έχουμε διαμορφώσει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνηση της χώρας πριν από τις επόμενες εθνικές εκλογές», διατυπώθηκαν αμφισβητήσεις για την ηγεσία του κόμματος, ενώ δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου, εξελήφθη ως βολή κατά του προέδρου.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις της είπε ότι, «το ΠΑΣΟΚ έχει όργανα και θα συζητηθούν τα πάντα, τι έγινε λάθος, τι έγινε σωστά στις ευρωεκλογές», ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού απάντησε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα» και σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο βουλευτής Παναγιώτης Δουδωνής, εκτίμησε ότι, «η κυρία Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη τη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη», πριν από την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, σε σημερινή της συνομιλία με δημοσιογράφους, είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω απαράδεκτες δηλώσεις.  Ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται.

Είμαστε βαθιά δημοκρατικό κόμμα και θα συζητήσουμε έτσι ή αλλιώς τα συμπεράσματα της πορείας μας, όπως αποκρυσταλλωθήκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταγράφηκε. Αυτό είναι αυτονόητο για το ΠΑΣΟΚ και την ιστορική του διαδρομή.

Αυτό είναι χρέος μας απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και απαιτούν από εμάς να πορευθούμε ακόμη πιο δυναμικά στο επόμενο διάστημα. Και αυτό προϋποθέτει την εξαγωγή ολοκληρωμένων συμπερασμάτων από αυτή την εκλογική μάχη».

 «Γκρίνια» για το εκλογικό αποτέλεσμα διατυπώθηκε και από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, καθώς στο σύνολό τους εμφανίστηκαν απογοητευμένοι από το γεγονός ότι, δεν ξεπέρασαν σε ποσοστά τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

 Χαρακτηριστική είναι η σημερινή δήλωση του Οδυσσέα Κωνσταντινούπολου, ότι, «δεν μπορώ να χωνέψω ότι χάσαμε από τον Κασσελάκη». «Μικρή, αξιοσημείωτη, αλλά κατώτερη των προσδοκιών η αύξηση των ποσοστών», δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος είπε πως, «δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Δεν πανηγυρίζουμε».

Ειδήσεις σήμερα: 

AEK: Ο Μελισσανίδης αποχωρεί - Ο Ηλιόπουλος νέος ισχυρός άνδρας της Ένωσης

Γαλλία - Λεπέν: Ο εκλεκτός υποψήφιος για την πρωθυπουργία

Γάζα: Πιέσεις των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)