Παράξενα

04 Μαΐου 2019 23:06

Κατάσχεση δεκάδων πολυτελών ΙΧ για κόντρες με... “τρελές” ταχύτητες (βίντεο)

Αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στους οδηγούς, τους σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου κια τους πήραν τα... κλειδιά.

Κατάσχεση δεκάδων πολυτελών ΙΧ για κόντρες με... “τρελές” ταχύτητες (βίντεο)
-

Πάνω από 100 αυτοκίνητα σταμάτησαν Γερμανοί αστυνομικοί, σε αυτοκινητόδρομο όπου διεξάγονταν παράνομοι αγώνες.

Όλα τα αυτοκίνητα ήταν πολυτελή και οι αστυνομικοί ανάγκασαν τους οδηγούς τους να σταματήσουν δίπλα δίπλα και να παραδώσουν τα κλειδιά τους.

Ο συγκεκριμένος δρόμος έχει νέα όρια ταχύτητας, στα περισσότερα μέρη του, όμως η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από άλλους οδηγούς, λόγω της επικίνδυνης οδήγησης εκ μέρους αυτών που οδηγούσαν τα πολυτελή αυτοκίνητα, ξεπερνώντας το όριο των 250χλμ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι οδηγοί έπαιρναν μέρος σε Ευρωπαϊκό Ράλι από το Όσλο στην Πράγα, όμως οι οδηγοί υποστήριξαν ότι ήταν ράλι και όχι αγώνας.

Το κομβόι των 150 αυτοκινήτων ακολουθούσε απλώς ένα ταξίδι από τη Νορβηγία προς την Τσεχία, μέσω Πολωνίας και οι οδηγοί πήγαιναν κανονικά, όπως είπαν οι ίδιοι.

Οι Γερμανοί, όμως, είχαν στοιχεία ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, αλλά ότι επρόκειτο για παράνομους αγώνες με αυτοκίνητα που έτρεχαν με υψηλότατες ταχύτητες, χρησιμοποιώντας συχνά την ΛΕΑ για να προσπεράσουν τους υπόλοιπους οδηγούς.

Κι ενώ οι έρευνες συνεχίζονταν, οι αστυνομικοί άφησαν τους οδηγούς να φύγουν σταδιακά, ώστε να έχουν απόσταση ο ένας από τον άλλον.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)