Celebrity

Χθες 22:25

Γάμος Θεοδώρας & Μάθιου Κουμάρ: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία - Η συγκίνηση της Άννας Μαρίας

Γάμος Θεοδώρας & Μάθιου Κουμάρ: Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία - Η συγκίνηση της Άννας Μαρίας

-

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης και δύο αναβολές η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος ξεκίνησε περίπου στις 18:00 και το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος. Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν μεταξύ άλλων, ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.


Αμέσως μετά, ακολούθησε δεξίωση στη Βουλιαγμένη, ενώ αξίζει να σταθούμε στο ότι όπως ήδη αναφέραμε σε αποκλειστικές πληροφορίες του FTHIS, δεν κατά τη διάρκεια της τελετής όλες οι πόρτες της Μητρόπολης ήταν κλειστές και δεν μπορούσε κάνεις ούτε να εισέλθει στο ναό ούτε να δει όσα συνέβαιναν μέσα.

Μάλιστα και στο after party, είχε ζητηθεί διακριτικότητα με αποτέλεσμα να μην διαρρεύσουν εικόνες, παρά ελάχιστα στιγμιότυπα.

Το βράδυ της Κυριακής 29/9 όμως, βγήκαν στα social media επίσημες φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία στις οποίες βλέπουμε την συγκίνηση της Άννας Μαρίας, το χειροφίλημα από τον Παύλο στην Θεοδώρα αλλά και στιγμές από την τελετή.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)