Celebrity

Σήμερα 08:27

Δόμνα Μιχαηλίδου - Λεωνής Μαντωνάκης: Ετοιμάζονται να παντρευτούν

Δόμνα Μιχαηλίδου - Λεωνής Μαντωνάκης: Ετοιμάζονται να παντρευτούν

-

Τη σχέση τους ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο σύντροφός της και ψυχίατρος Λεωνής Μαντωνάκης, που πρόκειται να παντρευτούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Λεβέντη στην Real News, η πρόταση γάμου έγινε στο τέλος του καλοκαιριού και φυσικά η πρώην Υπουργός και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε το μεγάλο "ναι".

Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, ωστόσο το μονόπετρο που κοσμεί το χέρι της Δόμνας Μιχαηλίδου "πρόδωσε" την χαρμόσυνη είδηση, την οποία οι δυο τους είχαν μοιραστεί μόνο με τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία γάμου, ωστόσο στα σχέδια τους είναι να πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο ή και λίγο αργότερα, ανάλογα τις συνθήκες.

"Είμαι καλά. Έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Είμαι όμως πολύ δοτική, πλημμυρίζω στο συναίσθημα, στο τι μπορώ να δώσω και τι μπορώ να οργανώσω για τον άλλον. Ταυτόχρονα, είμαι εξαντλητικά απαιτητική" είχε εξομολογηθεί η Δόμνα Μιχαηλίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στον σύντροφό της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)