Celebrity

Χθες 22:52

Γάμος Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Τα πρώτα πλάνα από την δεξίωση μετά το μυστήριο & η συγκλονιστική διακόσμηση

Γάμος Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Τα πρώτα πλάνα από την δεξίωση μετά το μυστήριο & η συγκλονιστική διακόσμηση

-

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης και δύο αναβολές η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος ξεκίνησε περίπου στις 18:00 και το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος. Λίγο μετά τις 19.00 το μυστήριο τελείωσε και το νιόπαντρο ζευγάρι βγήκε από την Μητρόπολη, με την κάμερά του FTHIS να καταγράφει λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν!

Διαβάστε επίσης: Το FTHIS στον γάμο Θεοδώρας - Μάθιου Κουμάρ: Αποκλειστικό βίντεο με την έξοδο του νιόπαντρου ζευγαριού

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και με την Τζένη Οικονόμου, η οποία λιγο μετά τις 22.00, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τα πρώτα πλάνα από την δεξίωση. Η διακόσμηση, είναι σε μοντέρνο ύφος, με το table setting να είναι κατάλληλο για την εποχή.

Δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε και τις διάφανες καρέκλες από plexiglass, που είναι η τελευταία λέξη της μόδας σε ό,τι αφορά την διακόσμηση εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)