Celebrity

Σήμερα 15:29

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς ξεκαθαρίζει: "Να γράφετε πάντα θετικά για τον Στέφανο, δέχτηκα πολλές συγγνώμες όχι μία μόνο"

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς ξεκαθαρίζει: "Να γράφετε πάντα θετικά για τον Στέφανο, δέχτηκα πολλές συγγνώμες όχι μία μόνο"

-

Στην εκπομπή του Mega "Ακόμα δεν είδες τίποτα" μίλησε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, ο οποίος απάντησε ανοιχτά για τη σχέση του με τον γιο του, Στέφανο, μετά το επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε εκφραστεί άσχημα και με βαρείς χαρακτηρισμούς απέναντι στον πατέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα και μάλιστα στη συνέχεια άλλαξε προπονητή. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς ωστόσο ξεκαθάρισε πως δέχτηκε πολλές συγγνώμες από τον γιο του για αυτή τη συμπεριφορά, ενώ αποκάλυψε πως εξακολουθεί να προπονεί τον Στέφανο Τσιτσιπά.

"Σας λέω ότι είναι όλα καλά. Εννοείται ότι συνεχίζω να τον προπονώ, γιος μου είναι. Οι αθλητές υφίστανται μεγάλη πίεση. Πολλές φορές θα βγουν εκτός εαυτού. Δεν υπάρχει λόγος δικαιολόγησης. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι είναι ένα άθλημα που υπάρχει μεγάλη πίεση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχει μεγάλη πίεση στη διάρκεια του αγώνα, πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πως νιώθει ο αθλητής. Νομίζω είναι θέμα ωρίμανσης. Κάποια στιγμή θα ωριμάσει κάποιος και θα καταλάβει ότι αυτό το πράγμα πρέπει να το διαχειριστεί.

Να γράφετε πάντα θετικά για τον Στέφανο. Γιατί ο Στέφανος είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Δεν κρίνουμε τον αθλητή, κρίνουμε τη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο. Μια συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο Στέφανο, αλλά τον αθλητή. Τίποτα άλλο. Πάραμένει ο ίδιος άνθρωπος όταν βγαίνει έξω από το γήπεδο. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να γίνει υπεραθλητής, ένα λιοντάρι που πρέπει να παλέψει για να κερδίσει.

Δέχτηκα πολλές συγγνώμες όχι μία μόνο. Δεν είναι το πρόβλημα η συγγνώμη το πρόβλημα είναι ο ίδιος να καταλάβει πού οφείλεται αυτό" τόνισε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)