Celebrity

Χθες 19:40

Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: "Μιλάμε για παλικάρι, δεν το βάζει κάτω"

Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: "Μιλάμε για παλικάρι, δεν το βάζει κάτω"

-

Η Μαρινέλλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για δεύτερη ημέρα, μετά το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγο μετά την έναρξη της συναυλίας της, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος τις στέλνει από χθες την αγάπη του και τις ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Δείτε επίσης - Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την τραγουδίστρια - Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

 O Στέλιος Διονυσίου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star», και αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που βιώνει η ερμηνεύτρια χαρακτηρίζοντάς την, «παλικάρι».

«Δεν ήταν καταβεβλημένη, ίσα ίσα ήταν παλικάρι… πέταγε στην πίστα. Καμιά φορά την πείραζα και της έλεγα, δεν χρειάζεται τόσο, να τα δίνεις όλα! Φωνητικά και σωματικά ήταν στα καλύτερά της. Τώρα αυτό ήταν να συμβεί, ο Θεός ξέρει. Επειδή η Μαρινέλλα είναι παλικάρι, είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσει και θα την έχουμε σύντομα κοντά μας. Δεν θέλω να ενοχλώ την οικογένεια γιατί ξέρω πόσο δύσκολες είναι αυτές οι στιγμές. Προσεύχομαι όλα να πάνε καλά. Μιλάμε για παλικάρι, δεν το βάζει με τίποτα κάτω», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Διονυσίου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)