Celebrity

Σήμερα 14:05

Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Δεν είμαι ούτε τώρα καλά, δε θα κινηθώ νομικά προς το μαγαζί"

Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Δεν είμαι ούτε τώρα καλά, δε θα κινηθώ νομικά προς το μαγαζί"

-

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» και τη Φαίη Φώτου παραχώρησε δηλώσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του και είπε πως δεν θα κινηθεί νομικά κατά της επιχείρησης από όπου έφαγε το σάντουιτς, που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης! Γρηγόρης Αρναούτογλου: "Πήγα στο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους από άπλυτο λαχανικό"

«Τις προηγούμενες ημέρες δεν ήμουν καλά, δεν είμαι ούτε τώρα καλά. Δε θα κινηθώ νομικά προς το μαγαζί. Πιστεύω στη δεύτερη ευκαιρία και θα πάω να ξαναφάω εκεί και το ίδιο σάντουιτς για να μου αποδείξουν ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός", είπε αρχικά ο Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσον αφορά τη φαρμακευτική αγωγή με χάπια για να χάσει κιλά ανέφερε: «Ο γιατρός δε φταίει, τα φάρμακα γράφανε τι παρενέργειες μπορεί να προκαλέσουν, εγώ δεν τα διάβασα, εγώ δεν πρόσεξα. Από το πάθος μου να χάσω κιλά δε με ενδιέφερε τι θα συνέβαινε, όταν συνέβη τελικά άρχισα να με ενδιαφέρει. Γενικά. προσοχή στα φάρμακα που παίρνει ο κάθε άνθρωπος, και παρακολούθηση γιατρού, χωρίς γιατρό μη κάνετε τίποτα…».

«Μου έχουν στείλει 15 εκ. φορές αυτό το βιντεάκι με τα τηλέφωνα που παίρναμε με τον Νίκο Μουτσινά. Ε, πώς δε μου έχει λείψει; Δεν επικοινωνούμε με τον Νίκο αλλά, έρχονται κάποιες στιγμές που ανταλλάσσουμε κάποια μηνύματα, κάτι κουλά. Γιατί να μην τον καλέσω στην εκπομπή;

Μου λείπει η χαρά από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Δεν αντέχω άλλο. Ζητάω συγγνώμη, έχω σοβαρό πρόβλημα, αυτή η Ελλάδα ήταν μια πολύ χαρούμενη χώρα. Γι’ αυτό και η εκπομπή The Roadshow προσπαθεί να δώσει μόνο χαρά. Μπήκαμε ξανά στα σπίτια όλης της Ελλάδας, χτυπήσαμε πόρτες, βγήκαν κυρίες, κύριοι, γιαγιάδες, παππούδες, παιδιά, αγκαλιαστήκαμε, γελάσαμε, μια ωραία Ελλάδα…», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)