Celebrity

Σήμερα 13:45

Δημήτρης Λάλος: Η on camera αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένος

Δημήτρης Λάλος: Η on camera αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε αν είναι ερωτευμένος

-

Στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star" και στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά μίλησε ο Δημήτρης Λάλος, με αφορμή την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στο Ηρώδειο.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Λάλος αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του.

Δείτε επίσης! Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λάλο - Λαμπροπούλου: "Δεν το κρύβουν ότι είναι ζευγάρι"

Όσα είπε ο Δημήτρης Λάλος

«Τίποτα δε μπορεί να κερδίσει τον έρωτα. Ο έρωτας γενικά, νομίζω ότι είναι μια κινητήριος δύναμη για όλη την ανθρωπότητα και επίσης η αγάπη. Νομίζω ότι χωρίς αυτή την κινητήριο δύναμη πολλά πράγματα δε μπορούν να γίνουν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

Όσον αφορά το πώς αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή αλλά και τη συνεργασία του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Δημήτρης Λάλος απάντησε. «Είμαι διάσημος από τη δουλειά μου, αλλά δεν είναι δουλειά μου να είμαι διάσημος. Εγώ συνεχίζω να κάνω ό,τι κάνω, να δουλεύω πυρετωδώς, μανιωδώς  για να φέρω στο κοινό, απέναντι στο οποίο νιώθω μεγάλη ευθύνη, ό,τι καλύτερο μπορώ. Το να δουλεύεις με ηθοποιούς που συνεννοείσαι και μπορείς να επικοινωνήσεις, είναι νομίζω πάντα το καλύτερο».

«Το έργο πραγματεύεται μια θυελλώδη και παθιασμένη σχέση, εσείς έχετε ζήσει κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα;», ρώτησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον Δημήτρη Λάλο, με τον ίδιο να απαντά: «Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι ζουν συνεχώς κάτι το οποίο τους κινεί. Άρα, πώς θα μπορούσα εγώ να μην το ζήσω;».

Εκείνη τη στιγμή, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Δημήτρη Λάλο αν αυτή την περίοδο νιώθει ερωτευμένος, με τον ίδιο να χαμογελάει και να αποχωρεί.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως τους τελευταίους μήνες οι φήμες θέλουν τον Δημήτρη Λάλο να είναι σε σχέση με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)