Celebrity

Σήμερα 12:15

Χρήστος Μάστορας: "Σπάει" τη σιωπή του για τη Μαρινέλλα - "Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση"

Χρήστος Μάστορας: "Σπάει" τη σιωπή του για τη Μαρινέλλα - "Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση"

-

Τον Χρήστο Μάστορα συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στο αεροδρόμιο. Ο τραγουδιστής έστειλε τα περαστικά του στη Μαρινέλλα, ενώ ρωτήθηκε από την απομάκρυνσή του από τη συναυλία στο Ηρώδειο από την τραγουδίστρια, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Διαβάστε επίσης! Χρήστος Μάστορας: Το μήνυμα στον μαέστρο για την συναυλία με την Μαρινέλλα & τα τεχνικά λάθη που έφεραν την απομάκρυνση (Video)

«Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με την κ. Μαρινέλλα αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε.

Εγώ είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι για την κυρία Μαρινέλλα. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Δεν έχω να πω κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Μάστορας.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)