Celebrity

Σήμερα 11:46

Παναγιώτα Βλαντή: Όσα κατέθεσε η ηθοποιός υπέρ του πατέρα Αντωνίου

Παναγιώτα Βλαντή: Όσα κατέθεσε η ηθοποιός υπέρ του πατέρα Αντωνίου

-

Συνεχίζεται η δίκη του πατέρα Αντωνίου και χθες υπέρ του κατέθεσε στο δικαστηρίου ο Πάνος Μουζουράκης.

Την Παρασκευή 13/09 υπέρ του κατηγορούμενου είχε καταθέσει και η Παναγιώτη Βλαντή, η οποία είχε εργαστεί ως εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου» και είχε συναναστραφεί με τον πατέρα Αντώνιο. Απόσπασμα από την κατάθεση της προβλήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno» και είδαμε πως η ηθοποιός τόνισε πως αν είχε παιδιά, θα τα εμπιστευόταν στον πατέρα Αντώνιο.

Διαβάστε επίσης! Πάνος Μουζουράκης: Στο δικαστήριο για να καταθέσει υπέρ του πατέρα Αντωνίου

«Ήμουν εθελόντρια στην Κιβωτό. Το 2005, ο τότε υπουργός Πολιτισμού πλησίασε κάποιους ηθοποιούς του θεάτρου για να πάμε κάποια δώρα στην Κιβωτό. Όντως, πήγαμε με τη διαφορά ότι εγώ και κάποιοι άλλοι μείναμε και συνεχίσαμε στην Κιβωτό. Με είχε εντυπωσιάσει το έργο του πατρός Αντωνίου και η αξιοπρέπεια των παιδιών.

Είχα κάνει και μία παράσταση το 2008-09. Είχα πάει και στη Χίο μετά την παράσταση ένα καλοκαίρι. Είχα επαφή με τα παιδιά και με κάποια διατηρώ σχέση ακόμα και τώρα. Εγώ έχω να πω ότι γνώρισα ένα περιβάλλον φάρος αξιοπρέπειας και σεβασμού. Είδα παιδιά να σηκώνονται από παραβατικές οικογένειες, δεν ξέρω τι απέγιναν. Πραγματικά τον θαυμάζω για την επιμονή και το κουράγιο του και όλα αυτά που είχε χτίσει», κατέθεσε για τον πατέρα Αντώνιο. Αν είχα παιδιά θα του τα εμπιστευόμουν και να μου τα βαπτίσει», είπε μεταξύ άλλων η Παναγιώτα Βλαντή στην κατάθεσή της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)