Celebrity

Σήμερα 11:20

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη στον αέρα του "Πρωινού" - "Δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο"

Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη στον αέρα του "Πρωινού" - "Δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο"

-

Μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής 27/09 ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε πως δεν υπήρχε κρατικό ασθενοφόρο έξω από το Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Μαρινέλλας, αλλά και κατά τη διάρκεια άλλων εκδηλώσεων.

Διαβάστε επίσης! Μαρινέλλα: Τα λόγια στην κόρη της μέσα από την εντατική

«Άργησε να έρθει το ασθενοφόρο 45 λεπτά. Δεν είναι πολύς ο χρόνος. Πάει σε αυτό το ιδιότυπο ιατρείο του Ηρωδείου στο οποίο δεν υπήρχε καν στηθοσκόπιο. Πιεσόμετρο υπήρχε, υπήρχε, όχι όμως από το ιατρείο αλλά από την ομάδα εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού που ήταν εκεί. Ο γιατρός της ζήτησε στηθοσκόπιο και στηθοσκόπιο δεν υπήρχε. Ρωτώ την κα Μενδώνη και τον κο Γεωργιάδη, στο Ηρώδειο που τραγουδάνε άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και υπάρχει κοινό μεγάλης ηλικίας, δε θα έπρεπε να φροντίσει το κράτος να υπάρχει ασθενοφόρο απ’ έξω;

Δεν υπάρχει ένα ασθενοφόρο κρατικό έξω από το Ηρώδειο σε μία τέτοια εμβληματική συναυλία; Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν να υπάρχει μόνο ένα υποστελεχομένο μόνο από ιδιώτες εθελοντές, χωρίς έναν γιατρό του Ηρωδείου; Είναι δυνατόν να έχουν όλα τα ξενοδοχεία γιατρούς και να μην έχει το Ηρώδειο κάποιον που να τον πληρώνει 1000 ευρώ το μήνα να είναι σε συναυλίες;» είπε μεταξύ άλλων Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος στον αέρα της εκπομπής του.  

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)