Celebrity

Σήμερα 10:30

"Καταπέλτης" ο Στηβ Μιλάτος για τη Μαριάντα Πιερίδη: "Είμαι ένα μοντέλο με παγκόσμια φήμη και όχι ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής"

"Καταπέλτης" ο Στηβ Μιλάτος για τη Μαριάντα Πιερίδη: "Είμαι ένα μοντέλο με παγκόσμια φήμη και όχι ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής"

-

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Στηβ Μιλάτος, με αφορμή βραδινή του έξοδο.

Μεταξύ άλλων, το μοντέλο κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να τοποθετηθεί σχετικά με κάποιες δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για εκείνον, μέσα από την εκπομπή "Summer’s Cool".

«Εγώ πάντα απορούσα με τι ασχολείται ο Στηβ», είχε αναρωτηθεί η τραγουδίστρια στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης! Φινάλε για το Summer’s Cool: Η συγκίνηση της Μαριάντας Πιερίδη στο κλείσιμο της εκπομπής

Η απάντηση του Στηβ Μιλάτου στη Μαριάντα Πιερίδη

«Η Μαριάντα Πιερίδη με έκανε follow στο Instagram και μετά με έσβησε. Αναρωτήθηκε ως τι προσδιορίζομαι. Προσδιορίζομαι ως ένα πολύ γνωστό μοντέλο, το οποίο είχε παγκόσμια φήμη και όχι σαν ένας μέτριος τραγουδιστής που έγινε παρουσιαστής. Δεν ήμουν ένα πυροτέχνημα, ήμουν βεγγαλικό. Μακάρι να γίνει καλή παρουσιάστρια, προς το παρόν είναι μέτρια. Το αποτέλεσμα φαίνεται. Δεν την είδα να εξελίσσεται στο τραγούδι. Εφόσον λοιπόν ρωτάνε ως τι προσδιορίζομαι, ορίστε η απάντησή μου: ως ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο και όχι ως μία τοπική celebrity», είπε ενοχλημένος ο Στηβ Μιλάτος για τη Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή "Happy Day".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)