Celebrity

Σήμερα 08:45

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αναφορά στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, στη συναυλία του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αναφορά στη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, στη συναυλία του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

-

Μια από τις πιο σημαντικές συναυλίες της καριέρας του έδωσε το βράδυ της Πέμπτης 26/09 ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο θρυλικό Royal Albert Hall με μια τεράστια συμφωνική ορχήστρα και χάρισε μια μαγική βραδιά σε όσους βρέθηκαν εκεί για να τον ακούσουν.

Μάλιστα, στο πλευρό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε την οικογένεια του και την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Νίκα., οι οποίοι τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα. 

Ο τραγουδιστής τους χαιρέτησε από τη σκηνή, κάνοντας μια σπάνια αναφορά στην αγαπημένη του, η οποία φημολογείται πως είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε και στη Μαρινέλλα, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και της αφιέρωσε το κομμάτι του, «Παιδί Γενναίο».

Διαβάστε επίσης! Αποκλειστικά βίντεο! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη συναυλία του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου

«Η οικογένεια μου. Εδώ είναι η μητέρα μου, ο αδερφός μου, η Αλεξάνδρα. Η οικογένειά μου, που με στηρίζουν πάντα. Η Κατερίνα, η αδερφή μου, τα ανίψια μου. Να στείλουμε στον μπαμπά ένα βίντεο στην Αθήνα. Εκτός από την οικογένεια θέλω να δώσω την αγάπη μου και τη δύναμη και να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στην οικογένεια μου πρώτον και δεύτερον στην Αθήνα και στην κυρία Μαρινέλλα. Να της δώσουμε δύναμη, γιατί είναι παιδί γενναίο», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Λονδίνο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)