Celebrity

Χθες 16:27

Δανάη Μπάρκα: Ο λόγος που δεν προβλήθηκε το θέμα της Μαρινέλλας στο "Πάμε Δανάη"

Δανάη Μπάρκα: Ο λόγος που δεν προβλήθηκε το θέμα της Μαρινέλλας στο "Πάμε Δανάη"

-

Το πανελλήνιο σόκαρε η λιποθυμία της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια της μεγάλης της συναυλίας.

Η 86χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε, ενώ ερμήνευε το τραγούδι “Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)” και μεταφέρθηκε μετά από λίγο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και για αυτό νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαβάστε επίσης! Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν - Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να μην αναφερθεί στο γεγονός. Στο τέλος της εκπομπής ωστόσο η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για το θέμα και εξήγησε για ποιον λόγο δεν πρόβαλε τον θέμα.

«Επειδή το πρωί, όπως καταλαβαίνετε, όλοι ήμασταν αμήχανοι και είναι πολύ λεπτή η γραμμή σε σχέση με όλο αυτό το θέμα που έχει γίνει από χθες το βράδυ με την υγεία της Μαρινέλλας…Επειδή αυτή η στιγμή δεν είναι για να είναι όλων μας και είναι μια πολύ ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή, επιλέξαμε τώρα να στείλουμε την αγάπη μας, τις ευχές μας για ανάρρωση και δύναμη στους δικούς της ανθρώπους. Όλα να πάνε καλά και της στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και στην ίδια και στους οικείους της», είπε η Δανάη Μπάρκα.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)