Celebrity

Χθες 11:04

Μαρινέλλα: Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για όσα έγιναν πριν και μετά την κατάρρευσή της - "Ρε παιδιά, το πόδι μου"

Μαρινέλλα: Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για όσα έγιναν πριν και μετά την κατάρρευσή της - "Ρε παιδιά, το πόδι μου"

-

Το πανελλήνιο σόκαρε η λιποθυμία της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια της μεγάλης της συναυλίας.

Η 86χρονη τραγουδίστρια κατέρρευσε, ενώ ερμήνευε το τραγούδι “Εγώ κι Εσύ (Τα λόγια είναι περιττά)” και μεταφέρθηκε μετά από λίγο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η Μαρινέλλα υπέστη σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και για αυτό νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Διαβάστε επίσης! Μαρινέλλα: Τα λόγια της στο κοινό του Ηρωδείου λίγο πριν την κατάρρευση

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του Ηρωδείου πριν και μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας.

«Έχω ακούσει από χθες το βράδυ διάφορες αηδίες για το ποιος τη στενοχώρησε, αν ήταν στενοχωρημένη ή δεν ήταν. Θα σας πω την αθέατη πλευρά από τα παρασκήνια, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι έχω φίλους. Η Μαρινέλλα στις 8 η ώρα είναι στη σκηνή του άδειου Ηρωδείου με μπικουτί και κάνει πιο ευδιάθετη από ποτέ, με κέφι την τελευταία της πρόβα. Υπάρχει ένας ελαφρύς πονοκέφαλος και όχι ισχυρός, μία ελαφριά αδιαθεσία, που μεταφέρει συχνά στους συνεργάτες της. Όμως όπως μου περιγράφουν, η Μαρινέλλα είναι στρατιώτης, πάει πρώτη στην πρόβα και φεύγει τελευταία…

Στο πρώτο ανέβασμα στη σκηνή που την ανέβασαν δύο συνεργάτες. Η Μαρινέλλα δεν είναι 20 χρονών, είναι 86, προφανώς σκηνικά πάντα την κρατάνε κάποιοι, όμως λέει ανεβαίνοντας στη σκηνή. “Ρε παιδιά λίγο το πόδι μου”, αυτό είπε ανεβαίνοντας στη σκηνή. Παραπονέθηκε ότι είχε έναν πόνο ή ένα μούδιασμα στο πόδι. Είναι ένα σημάδι εγκεφαλικού που έρχεται ή ξεκινάει και δημιουργείται. Όχι όμως κάτι φοβερό, που θα ανησυχήσει. Ανεβαίνει στη σκηνή λέει το πρώτο τραγούδι όλα καλά, όλα ωραία. Στο δεύτερο, “έδωσε” το μικρόφωνο στον κόσμο και μόλις το “πήρε” πίσω δεν ήταν η ίδια, ήταν η μια Μαρινέλλα που ψάχνεται. Ψαχνόταν στο autocue να βρει τα λόγια και να τοποθετήσει τη φωνή της. Κάποιος από τα παρασκήνια είπε “ρε παιδιά, η Μαρινέλλα φαλτσάρει σήμερα;”, το λέω και ανατριχιάζω!», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τη Μαρινέλλα:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)