Celebrity

Χθες 10:45

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Λύγισε" on air για τον Γιάννη Μόρτζο - "Στον Πλάτανο ήταν ο μπαμπάς μου"

Φώτης Σεργουλόπουλος: "Λύγισε" on air για τον Γιάννη Μόρτζο - "Στον Πλάτανο ήταν ο μπαμπάς μου"

-

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκόρπισε ο θάνατος του Γιάννη Μόρτζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, ύστερα από σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Φίλοι και συνεργάτες αποχαιρετούν τις τελευταίες ώρες τον Γιάννη Μόρτζο με συγκινητικά στα social media. Το δικό του "αντίο" στον αγαπημένο ηθοποιό θέλησε να πει και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον".

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε μάλιστα συγκινημένος σε μια σκηνή που είχαν οι δυο τους στη σειρά της ΕΡΤ, "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο".

"Με τον Γιάννη Μόρτζο είχαμε συνεργαστεί στον Πλάτανο, ήταν ο μπαμπάς μου. Ήταν η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση! Έκανε τον πατέρα μου, ο οποίος εμφανιζόταν σε μένα με τη μορφή της μνήμης, δηλαδή ως… φάντασμα και γενικότερα ερχόταν έτσι σε εκείνη τη δεύτερη σεζόν αυτής της σειράς.

Και είχα μια σκηνή, θυμάμαι, σε ένα πάρκο μαζί με τον Γιάννη Μόρτζο, στο τέλος της δεύτερης σεζόν, που ήταν πάρα πολύ συγκινητική και δεν μπορούσα να του μιλήσω από τη συγκίνηση. Είχαμε έναν διάλογο που τον ευχαριστούσα… Παιδιά, το λέω και συγκινούμαι…", είπε συγκινημένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)