Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 20:59

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Δάκρυσε on air με την ιστορία που αφηγήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Δάκρυσε on air με την ιστορία που αφηγήθηκε ο Γιώργος Καραμίχος

-

Καλεσμένος στην εκπομπή "Στούντιο 4" της ΕΡΤ βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ιστορίες που είχε ακούσει στο παρελθόν από τις γιαγιάδες του. Αυτό ήταν κάτι που συγκίνησε την παρουσιάστρια της εκπομπής, Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε επίσης! Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η on air αναφορά στην κόρη της & το σπάνιο "ταλέντο" που έχει η Σόφη Γαλακτερού

Όσα είπε ο Γιώργος Καραμίχος

«Τόσες γιαγιούλες έτρωγαν ξύλο, τις πάντρεψαν με το ζόρι, με το ζόρι τις έβαλαν να κάνουν παιδιά, να τα μεγαλώσουν. Ούτε να αρρωστήσουν δεν είχαν δικαίωμα, ούτε να πουν κουβέντα. Είμαστε καλύτερα από αυτό. Αυτές οι ιστορίες είναι από τις γιαγιάδες μου. Μου είχε πει “είστε τυχεροί γιατί ζείτε σε μια εποχή που αν παντρευτείτε σήμερα λύκο, μπορείτε να φύγετε. Δεν θα τον παντρευτείτε για πάντα”. Μεγάλη κουβέντα αυτή. Ξέρω ότι είχε ένα δάχτυλο κομμένο, το είχε κόψει με το δρεπάνι στα καλαμπόκια, και ο παππούς δεν της έδινε άλογο για να πάει στο γιατρό για να της βάλουν σουλφαμιδόσκονη. Πήγαινε με τα πόδια μιάμιση ώρα και άλλο τόσο για να γυρίσει πίσω, επί ένα μήνα, για να κάνει θεραπείες, ώστε να μην πάθει γάγγραινα και πεθάνει. Δεν είχε το δικαίωμα καν να το πει.

Είχε κάνει 7 παιδιά, τα δύο πέθαναν, αλλά τότε ήταν σύνηθες. Δεν σημαίνει ότι η απώλεια δεν ήταν απώλεια, απλά δεν υπήρχε χρόνος, ούτε ψυχολόγος για να τα πει. Το ένα παιδί της πέθανε τεσσάρων ετών. Το άλλο πέθανε επειδή της έκοψαν τον ομφάλιο λώρο με το ψαλίδι που κούρευαν τα πρόβατα και έπαθε μόλυνση το παιδάκι. Φρικτή κατάσταση. Υπάρχει πόνος σε αυτά τα πράγματα, που δεν τον συζητάμε», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Όση ώρα ο Γιώργος Καραμίχος μιλούσε για τη γιαγιά του και για τις ιστορίες που του είχε διηγηθεί, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)