Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 15:20

Σάκης Αρναούτογλου: "Υιοθετήσαμε ένα παιδί σε μεγάλη ηλικία. Μας επέλεξε"

Σάκης Αρναούτογλου: "Υιοθετήσαμε ένα παιδί σε μεγάλη ηλικία. Μας επέλεξε"

-

Στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε ο Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός μετεωρολόγος και Ευρωβουλευτής μίλησε από τις Βρυξέλλες και ανέφερε: «Ήθελα πάντα να συνεισφέρω με τον δικό μου τρόπο στη χώρα μου. Είχαμε παραγγείλει πίτσα με τη γυναίκα μου τη βραδιά των Ευρωεκλογών.
Πιστεύω ότι το ολοκληρωμένο πακέτο στο ΠΑΣΟΚ το έχει ο Παύλος Γερουλάνος».

Στη συνέχεια έκανε και μια αποκάλυψη για το παιδί που υιοθέτησαν με τη σύζυγό του από τις Φιλιππίνες όταν ήταν 9 ετών.

«Υιοθετήσαμε ένα παιδί, τον Τηλέμαχο. Μας επέλεξε διότι όταν είναι μεγάλο το παιδί πρέπει οπωσδήποτε να δουν οι υπεύθυνοι αν θέλει και το ίδιο το παιδί. Δεν ήταν ιδιαίτερη δύσκολη η διαδικασία λόγω της ηλικίας του. Κανένας δεν μπορεί να παρεμβαίνει στη ζωή δύο ανθρώπων. Ζούμε μόνο μία φορά. Όταν κοιτάνε το σπίτι τους και θέλουν να δίνουν μόνο αγάπη αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορώ εγώ να παρέμβω στη ζωή τους είτε είναι γυναίκες είτε άνδρες. Και θεωρώ ότι πρέπει να ρωτήσουμε και τα παιδιά στα ορφανοτροφεία, τι θα ήθελαν, να μείνουν σε ορφανοτροφεία ή να πάνε σε δυο ανθρώπους;» ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)