Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 15:00

Θρήνος για την Εύη Δαέλη: Πέθανε ο πατέρας της - "Μου αρκεί να ξέρω πως εσύ δεν πονάς πια"

Θρήνος για την Εύη Δαέλη: Πέθανε ο πατέρας της - "Μου αρκεί να ξέρω πως εσύ δεν πονάς πια"

-

Δύσκολες στιγμές βιώνουν τις τελευταίες ώρες η Εύη Δαέλη και η οικογένειά της, καθώς η ηθοποιός θρηνεί την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Η Εύη Δαέλη, που έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή ως Φίφη, μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega "Ευτυχισμένοι Μαζί", αποχαιρέτησε τον πατέρα της μέσω Instagram.

"Αγαπηλενιο μου, καραμελένιο μου. Αυτά του να ανεβαζεις στο ινστα ειναι μ@λακιες θα μου έλεγες, αλλά θέλω να ξέρει το σύμπαν όλο τι άνθρωπο στερήθηκε. Ο πόνος μου και το κενό που έχω στην ψυχή μου ειναι βουνό, μου αρκεί όμως να ξέρω πως εσύ δεν πονάς πια. Άδικος ο κόσμος που ζούμε και πολυ λίγος για το μεγαλείο σου.

Ο πατέρας μου καμια μάχη δεν εχασε, ο πατέρας μου βγήκε νικητής, γιατί μέχρι τελευταια στιγμή παλεύει. Ο πατερας μου ειναι πατερας πολλων και μεγαλυτερη τιμη απο το να ειμαι κορη του δεν εχω. Always and forever, you and me" έγραψε στην ανάρτησή της η Εύη Δαέλη.

"Για τους αγαπημένους του που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν" έγραψε σε άλλη ανάρτηση η ηθοποιός, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του πατέρα της. Παράλληλα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της ακολούθους πως η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αιγάλεω.

Η Εύη Δαέλη είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και οι δυο τους είχαν ποζάρει αγκαλιά το 2021, όταν η ηθοποιός έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Χυτήριο με την παράσταση "Ανθισμένες Μανόλιες".

Δαελη

Δαελη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)