Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 19:40

Τόνια Σωτηροπούλου: "Δεν ξέρω αν μπορώ να χρεωθώ τον τίτλο influencer, είναι πολύ μεγάλο το βάρος"

Τόνια Σωτηροπούλου: "Δεν ξέρω αν μπορώ να χρεωθώ τον τίτλο influencer, είναι πολύ μεγάλο το βάρος"

-

Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης 24/9 η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν θεωρεί ότι είναι influencer καθώς όπως είπε ο όρος είναι πολύ βαρύς.

 «Δεν καταλαβαίνω τι είναι ο όρος influencer. Είναι αυτός που επηρεάζει κάποιον να κάνει τι; Δεν θεωρώ ότι είμαι influencer. Αν υπάρχει κάτι στο οποίο μπορώ να τοποθετηθώ σε σχέση με αυτό που εγώ πιστεύω κοινωνικά και να έχω έναν καλό αντίκτυπο, καλώς», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε επίσης - Τόνια Σωτηροπούλου: Με νέο hair look η ηθοποιός - Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

«Κατά τα άλλα, για εμένα είναι ένα μέσο δουλειάς, όπου έχουμε κάποιες εμπορικές συμφωνίες, είναι ένας τρόπος να παράγουμε, να δημιουργούμε υλικό και να βγάζουμε χρήματα. Εγώ σαν influencers ακολουθώ διάφορα accounts που, ναι, με επηρεάζουν αλλά έχουν να κάνουν με κοινωνικά πράγματα που πιστεύω περισσότερο. Δεν ξέρω, είναι ένα πολύ καινούργιο επάγγελμα. Δεν ξέρω αν μπορώ να χρεωθώ αυτόν τον τίτλο, είναι πολύ μεγάλο το βάρος», τόνισε στη συνέχεια η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)