Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 11:57

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δανάη Παππά: "Σε προσβάλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι - Ένιωσες την ανάγκη να καλέσεις δικηγόρο;"

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δανάη Παππά: "Σε προσβάλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι - Ένιωσες την ανάγκη να καλέσεις δικηγόρο;"

-

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, οποία και απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα πίσω από τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη και σε όσα γράφτηκαν για το δάνειο που πήρε ο επιχειρηματίας για να ανακαινίσει το σπίτι της με την ίδια να υπογράφει συμφωνητικό προκειμένου η ίδια να επιστρέψει με δόσεις το χρέος.

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η Δανάη Παππά.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Όταν βγήκαν αυτές οι πληροφορίες που σε εκθέτουν κατά κάποιο τρόπο, γράφτηκαν σχόλια που κι εγώ – για τη Δανάη που ξέρω – δεν μου άρεσαν: “Α, ναι της έκανε την ανακαίνιση και μετά την παράτησε”. Αυτό σε προσβάλει σαν άνθρωπο γι’ αυτό που είσαι γιατί είσαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και πολύ σωστό με αξιοπρέπεια. Ένιωσες την ανάγκη να καλέσεις εσύ έναν δικηγόρο;»

«Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να… φακελωθεί. Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει, στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί», απάντησε η Δανάη Παππά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)