Celebrity

25 Σεπτεμβρίου 2024 10:11

Δανάη Παππά: Ξεκαθαρίζει για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό τους

Δανάη Παππά: Ξεκαθαρίζει για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη μετά τον χωρισμό τους

-

 Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 25/9 η Δανάη Παππά.

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Λάμπρο Παππά ενώ ξεκαθάρισε για την φημολογούμενη δικαστική τους διαμάχη.

Να θυμίσουμε ότι δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο επιχειρηματίας ζήτησε 140.000 ευρώ από την ηθοποιό μετά τον χωρισμό τους.

«Χώρισα τον Μάιο μετά από 6 χρόνια σχέσης. Δεν μετανιώνω ότι έδειξα τόσο τη σχέση μου. Δεν είχα ανάγκη να μοιραστώ με τον κόσμο ότι χωρισμό μου. Ασχολούνται τα media πολύ με τον χωρισμό μου, έχει όμως ενδιαφέρον. Προσπάθησα να κρατήσω τα καλά της σχέσης μας.

Δεν ισχύει ότι θα δίνω ένα ποσό τον μήνα στον πρώην σύντροφό μου, δεν έχω υπογράψει εξωδικαστικό συμβιβασμό, τίποτα, δεν έχω κάνει επαφές με δικηγόρους. Δεν ήταν δικός μου δικηγόρος. Ο Λάμπρος βγήκε και είπε ότι δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Η αλήθεια θα φανεί. Έχουμε να μιλήσουμε πάρα πολύ καιρό, δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Τα θέματα τα λύνουμε μεταξύ μας και όχι στα δικαστήρια.

Δεν είχα χρόνο να με επηρεάσει όλο αυτό. Έχω έντονη καθημερινότητα και πολύ καλούς συνεργάτες. Με υποστήριζαν όλοι, ήθελαν να βγει σωστά η δουλειά αλλά ήθελαν να είμαι και εγώ καλά. Είναι κρίμα να προσπαθούν να μου χαλάσουν τη χαρά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Παππά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δανάη Παππά:




12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)