Celebrity

24 Σεπτεμβρίου 2024 14:20

Καινούργιου για επεισόδιο με Γκλέτσο: "Έγινα viral παντού χωρίς να έχω κάνει τίποτα"

Καινούργιου για επεισόδιο με Γκλέτσο: "Έγινα viral παντού χωρίς να έχω κάνει τίποτα"

-

Στο λεκτικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής με τον Απόστολο Γκλέτσο, αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε πως ο Απόστολος Γκλέτσος ήρθε σε αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλεσε την παρουσιάστρια ομοφοβική.

Σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε στο θέμα που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου και σε διάλογο της με τον Γιάννη Πουλόπουλο, τόνισε: "Εδώ με είπαν ομοφοβική χθες Γιάννη μου. Δε ξέρω. Πως νιώθεις που είσαι σε μια τέτοια εκπομπή; Έγινα viral παντού χωρίς να έχω κάνει τίποτα. Εγώ δεν είπα τίποτα. Δεν πειράζει, η στάση ζωής μου έχει δείξει αν είμαι ή όχι".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: "Κρίμα που δεν ήμουν εδώ να απαντήσω εγώ. Ο Απόστολος επειδή είναι 60 ετών και δεν έχει κανένα πρόβλημα ό,τι και να πει για την προσωπική του ζωή, γιατί είναι ο Απόστολος Γκλέτσος με την καριέρα που έχει και την προσωπικότητα που έχει. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι συμβαίνει το ίδιο και για τους έφηβους".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)