Celebrity

24 Σεπτεμβρίου 2024 09:20

Άντζελα Δημητρίου: Τα πρώτα λόγια μετά τη βάφτιση της εγγονής της και η on camera συγκίνηση

Άντζελα Δημητρίου: Τα πρώτα λόγια μετά τη βάφτιση της εγγονής της και η on camera συγκίνηση

-

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη και ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης βάφτισαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου σε κτήμα στα Νότια Προάστια την μικρή τους κόρη.

Η εγγονή της αγαπημένης τραγουδίστριας πήρε τα ονόματα Αγγελική-Μιχαέλα και τα τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν εκεί, με την Άντζελα Δημητρίου στις δηλώσεις της να μην κρύβει τη συγκίνησή της.

"Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, χαρούμενη και συγκινημένη. Βαφτίσαμε την εγγόνα μου, που έχει δύο ονόματα. Το όνομα του συγχωρεμένου του αδελφού μου, του Μιχάλη, και το δικό μου. Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα ευτυχισμένοι, πάντα μαζί, να μεγαλώσει σωστά αυτό το παιδί κι εγώ να είμαι καλά και να της λέω παραμύθια.

Το συναίσθημά μου είναι περίεργο, γιατί ξέρετε όλοι ότι πρόσφατα έχω χάσει τη μητέρα μου. Είναι πολύ συγκινητικό, επίσης, να ακούω το όνομά μου και το όνομα του αδελφού μου, που τον έχω χάσει κι αυτόν. Εύχομαι από εκεί ψηλά που είναι η μητέρα μου να μας βλέπει και να είναι χαρούμενη. Η εγγονή μου είναι το παν. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου, είμαι η καλύτερη γιαγιά που υπάρχει στον κόσμο, είμαι χαζογιαγιά. Το τραγούδι που της αφιερώνω είναι το Με Εσένα Εγώ Την Πάτησα" είπε συγκινημένη στις δηλώσεις της η Άντζελα Δημητρίου.

"Η Όλγα και ο Φώτης είναι μαζί 18 ολόκληρα χρόνια. Θέλω να πω ότι είναι ένα ζευγάρι ιδιαίτερο, που αγαπάω και λατρεύω, είναι τα παιδιά μου: η Όλγα μου, ο Φώτης μου και το λουλούδι αυτό που ήρθε για να ανθίσει ξανά τη ζωή αυτών των δύο ανθρώπων. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με έκαναν ευτυχισμένη, μια χαρούμενη γιαγιά, αν και δεν φαίνομαι γιαγιά", ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου ενώπιον των καλεσμένων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)