Ευρώπη

18 Μαρτίου 2014 19:00

Μαφιόζοι σκότωσαν 4χρονο αγόρι

Δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό το οργανωμένο έγκλημα στην Ιταλία.

-


Με τη ζωή του πλήρωσε ένα τετράχρονο αγόρι, ο Ντομένικο Πετρουτσέλι, την «τιμωρία» που επέβαλε η Μαφία της Απολίας στο σύντροφο της μητέρας του, τον 44χρονο Κόζιμο Ορλάντο.

Οι εκτελεστές πλησίασαν με μοτοσικλέτα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι και τα τρία παιδιά της γυναίκας, της Κάρλας Μαρία Φορνάρι, τεσσάρων, έξι και επτά ετών, έξω από την πόλη του Τάραντα.

Άρχισαν να πυροβολούν δολοφονώντας την Φορνάρι, τον Ορλάντο και τον 4χρονο Ντομένικο, τον οποίο κρατούσε στην αγκαλιά του ο 44χρονος. Τα δυο μεγαλύτερα παιδιά, γλίτωσαν γιατί έτυχε να κάθονται στο πίσω κάθισμα. Το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του, ενώ η οδηγός ψυχορραγούσε, για περίπου τριακόσια μέτρα.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι είναι πιθανό ο Ορλάντο να «τιμωρήθηκε» από την Μαφία της Απουλίας, το Ιερό Ενωμένο Στεφάνι, για την προσπάθειά του να αποκτήσει και πάλι ρόλο στην διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Ο Κόζιμο Ορλάντο είχε καταδικαστεί για διπλή ανθρωποκτονία αλλά είχε λάβει ειδική άδεια για να μπορεί να περνάει μέρος της εβδομάδας εκτός φυλακής.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)