Αθλητικά

Χθες 15:30

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Εμπαπέ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι με την Αλαβές. Πότε αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Γάλλος επιθετικός

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Εμπαπέ στο ντέρμπι με την Ατλέτικο
-

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 3-2 την Αλαβές, ο Κιλιάν Μπαπέ σκόραρε αλλά αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση και… άναψε φωτιές στο ιατρικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ λίγο πριν το φινάλε του ματς, ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Μέσα στην ημέρα ο διεθνής επιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

«Μετά από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, διαγνώστηκε τραυματισμός στον δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού», ανέφεραν οι μερένγκες με τον χρόνο αποθεραπείας να εκτιμάται στις τρεις εβδομάδες γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Ατλέτικο, στο ματς με τη Λιλ (2η αγωνιστική Champions League), αλλά και στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ ενώ θα απουσιάσει κι από τους αγώνες της Εθνικής Γαλλίας στις αρχές Οκτωβρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρινέλλα: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Περιστέρι: Συνελήφθη απόστρατος για το γράμμα με τη σκόνη στο Δημαρχείο

Απεργία στα τρένα: Ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)