Μπάσκετ

12 Ιανουαρίου 2019 08:00

“Κοιτάζει” Πέιν ο Παναθηναϊκός

Μετά την απόκτηση του Κιλπάτρικ, οι «πράσινοι» θέλουν να δυναμώσουν και την front line που αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» της ομάδας.

“Κοιτάζει” Πέιν ο Παναθηναϊκός
-

Η απογοητευτική εικόνα των ψηλών του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, κατέστησε σαφές ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη, η απόκτηση ενός ψηλού.

Το «τριφύλλι» ηττήθηκε κατά κράτος από την Μπαρτσελόνα στα ριμπάουντ (39-19 στο σύνολο, 15-7 τα επιθετικά των Καταλανών) και οι «πράσινοι» μετά την απόκτηση του Κιλπάτρικ, είναι έτοιμοι να ενισχυθούν περαιτέρω.

O Ρικ Πιτίνο, φέρεται να στρέφεται σε μία δοκιμασμένη λύση, αυτή του Άντριαν Πέιν, ο οποίος το 2018 θήτευσε στον Παναθηναϊκό και είναι free agent, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κίνας με μέσο όρο 16.9 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 8 ματς με τους Nanjing Tongxi Monkey King.

 Ο 66χρονος τεχνικός, άλλωστε, γνωρίζει τον 27χρονο σέντερ από το κολεγιακό πρωτάθλημα, γι` αυτό και άναψε το πράσινο φως για την κατάθεση πρότασης.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)