Ποδόσφαιρο

11 Οκτωβρίου 2015 14:27

Την πρώτη νίκη στην τελευταία αγωνιστική ψάχνει η Εθνική

Μετά τον αποκλεισμό και την τραγική πορεία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη για το γόητρο και την αξιοπρέπεια.

Την πρώτη νίκη στην τελευταία αγωνιστική ψάχνει η Εθνική
-

 

Το μαρτύριο για την εθνική μας ομάδα στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας ολοκληρώνεται απόψε (19.00) στο Φάληρο.

Απέναντι στην Ουγγαρία που «καίγεται" για το τρίποντο στη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τη Ρουμανία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να πετύχει την πρώτη νίκη μετά από τα εννέα συνεχόμενα «χαστούκια» που μας έφεραν στην τελευταία θέση του ομίλου. 

Ο Κώστας Τσάνας αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα, ελπίζοντας να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της εθνικής ομάδας. "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, έχει διαφορετικές τακτικές ανάγκες. Είναι το τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών, αυτό που θα αλλάξω είναι κάποια πρόσωπα σίγουρα καθώς και ο τρόπος που θα αγωνιστούμε μέσα στην έδρα μας", τόνισε ο υπηρεσιακός τεχνικός της "γαλανόλευκης". 

Την ίδια ώρα, η ΕΠΟ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρουμάνο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)