Ποδόσφαιρο

26 Μαρτίου 2015 22:41

Στα τελικά του EURO K-17 η Εθνική Παίδων

Στην τελική φάση του EURO K-17 προκρίθηκε η Εθνική Παίδων, παρά την «λευκή» ισοπαλία με την Λευκορωσία.

-


Το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων πήρε η Εθνική ομάδα, μετά το 0-0 με τη Λευκορωσία στο τελευταίο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου της Elite Round του EURO K-17.

Ο ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου, παρόλο που της αρκούσε ο βαθμός της ισοπαλίας,  κυνήγησε τη νίκη, αλλά έπεσε πάνω στον εκπληκτικό τερματοφύλακα των Λευκορώσων, Μαξίμ Πλοτνίκοφ. Ενδεικτικό της προσπάθειας Παίδων ήταν ότι ο αγώνας τελείωσε με τελικές προσπάθειες 12-3 υπέρ της Ελλάδας.

Παρά τη «λευκή» ισοπαλία , η Εθνική τερμάτισε πρώτη με τη… «βοήθεια» της Πολωνίας που νίκησε την Ιρλανδία (1-0) και θα βρίσκεται στους ισχυρούς στην τελική φάση του EURO K- 17 στη Βουλγαρία τον ερχόμενο Μάιο.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου (68΄ Δοδοντσάκης), Νικολάου, Λημνιός, Μίγγος, Λάμπρου (70΄ Κυρτζιαλίδης), Παυλίδης, Ρέτσος, Νάτσος, Τσίγγος (79΄ Καραμήτος)

Λευκορωσία: Πλοτνίκοφ, Σβετσόφ, Κουτσίνσκι, Κίσελ, Καζάντσεφ, Κόρζουν (76΄ Μπελέζιακ), Μπάχαρ, Σαραμάχα, Ντιτσένκοφ, Μπούρακ, Κουπτσόφ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)