Κοινωνία

Σήμερα 18:45 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 19:01

Ο “παλαιοχριστιανός" εντοπίστηκε και συνελήφθη

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στον εντοπισμό και την σύλληψη των "Παλαιοχριστιανών", μετά την αρπαγή του βρέφους από το νοσοκομείο

Ο “παλαιοχριστιανός" εντοπίστηκε και συνελήφθη
-

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ΕΛΑΣ προχώρησε στον εντοπισμό και την σύλληψη των "Παλαιοχριστιανών", μετά την αρπαγή του βρέφους από το νοσοκομείο.

Ο "παλαιοχριστιανός" το απογεύμα της Τρίτης φέρεται να εισέβαλε στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν το νεογέννητο παιδί του, το άρπαξε, μαζί με τη σύζυγό του και διέφυγαν με ταξί.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε το ζευγάρι με το βρέφος σε σπίτι στην Κερατέα, όπου φαίνεται να διέμενε τις τελευταίες μέρες, χάρις σε δεδομένα από τα κινητά τους και άλλες πληροφορίες. 

Η γυναίκα με το βρέφος, βρίσκονται ακόμη κλεισμένοι στο σπίτι, αφού η μητέρα αρνείται να παραδώσει το μωρό, το οποίο θα πρέπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο Παίδων. 

Μιλώντας στο "Καλημέρα Ελλάδα", ο  “παλαιοχριστιανός” Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, είχε ισχυριστεί ότι αφαιρώντας το νεογέννητο παιδί του από το νοσοκομείο “Αλεξάνδρα” ενήργησε νόμιμα διότι δεν του έχει επιβληθεί καμία νομική ενέργεια που να το απαγορεύει.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Ο τυφώνας Χέλεν “έφερε” νεκρούς και πλημμύρες (εικόνες)

Μάγκι Σμιθ: Πέθανε η ηθοποιός

Πορνογραφία ανηλίκων: Σύλληψη 37χρονου με πλήθος αρχείων

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)