Κοινωνία

Χθες 10:23

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ για την φωτιά στις γραμμές του ηλεκτρικού (βίντεο)

Τι είπε ο συνδικαλιστής για την φωτιά κάτω από τον συρμό του Ηλεκτρικού και τους καθαρισμούς των τροχιών.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ για την φωτιά στις γραμμές του ηλεκτρικού (βίντεο)
-

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Πρόεδρος των Εργαζόμενων στην ΣΤΑΣΥ, Σπύρος Ρεβύθης, σχετικά με την φωτιά κάτω απο συρμό του Ηλεκτρικού, το απόγευμα της Τετάρτης.

Απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων, ο κ. Σπύρος Ρεβύθης είπε:

  • «Πήραν φωτιά οι πευκοβελόνες από άγνωστο λόγο. Το τρένο σταμάτησε στο φανάρι πριν τον σταθμό Ειρήνη. Εκείνη την στιγμή είχαν πάρει φωτιά οι πευκοβελόνες ή απο τσιγάρο ή από την θερμότητα του συρμού, του κινητήρα».
  • «Γίνεται καθαρισμός μέσα στην τροχιά, προφανώς σε εκείνο το σημείο είχαν συγκεντρωθεί από τις βροχές, δεν ξέρω, πάντως το σίγουρο ειναι ότι πήραν φωτιά οι πευκοβελόνες».
  • «Ο συρμός για να ξέρει ο κόσμος, να μην φοβάται, είναι από άκαυστο υλικόδεν μπορεί να πάρει έτσι απλά φωτιά ένας συρμός, αυτό για να μην τρομάζει ο κόσμος άδικα».
  • «Όταν διαπιστώθηκε ο καπνός κάτω από τον συρμό, τράβηξαν την χειρολαβή κινδύνου οι επιβάτες, άνοιξαν οι πόρτες και ταυτόχρονα ο οδηγός έκοψε το ρεύμα έλξεως. Σε αυτό το σημείο, στο ανοιχτό δίκτυο που είναι πάρα πολλά χιλιόμετρα, δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα παντού, είναι εξωτερικός χώρος, είναι πολύ δύσκολο».
  • «Η ΣΤΑΣΥ κάθε χρόνο δαπανεί τεράστια ποσά για κηπουρούς κτλ. Έχουμε εξωτερικούς συνεργάτες που κάνουν τα κλαδέματα κι αυτά, αλλά δεν μπορείς να προβλέψεις όλα τα δέντρα που είναι γύρω γύρω από τον περιβάλλοντα χώρο. Ειναι τεράστια η βλάστηση, είναι εξωτερικός χώρος, είναι πολύ δύσκολο».
  • «Προσλήψεις χρειάζονται, να υπάρχει κόσμος μέσα για να μπορει να κάνει την δουλειά. Προσλήψεις, να μπορεί να κινείται κόσμος μέσα στο δίκτυο και να μπορεί να φροντίσει τα πάντα».

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρινέλλα: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Λίβανος: Στο “κενό” οι εκκλήσεις για αποκλιμάκωση

Απεργία στα τρένα: Ποια δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)