Κοινωνία

24 Σεπτεμβρίου 2024 13:01

Καραμπόλα 6 οχημάτων "κόλλησε” την Βουλιαγμένης

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση ακολούθησε την πολλαπλή σύγκρουση οχημάτων στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Καραμπόλα 6 οχημάτων "κόλλησε” την Βουλιαγμένης
-

(Εικόνα αρχείου)

Νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 24.09 σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Γλυφάδα επί της Λεωφόρο Βουλιαγμένης με την εμπλοκή 6 οχημάτων, προκαλώντας εν συνεχεία σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία στο ρεύμα προς το Σούνιο.

Περίπου στις 12.00 το ατύχημα έλαβε χώρα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στην συμβολή με την οδό  Ανδρέα Παπανδρέου. Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν 5 Ι.Χ. αυτοκίνητα και 1 φορτηγό τα οποία προχώρησαν σε μεταξύ τους διαδοχική σύγκρουση (“καραμπόλα”), με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή δυσχέρεια στην κυκλοφορία στο ρεύμα προς το Σούνιο. Το συμβάν έχει δημιουργήσει έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, με αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις στους γύρω δρόμους.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης έσπευσε στο σημείο για να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ενώ οι διασώστες εργάζονται για να αποκαταστήσουν την κατάσταση και να μεταφέρουν τα εμπλεκόμενα οχήματα. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί.

Ουρές οχημάτων έχουν σχηματιστεί στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ειδήσεις σήμερα:

Λευκάδα: “Έκαναν την τρίχα τριχιά”, λέει ο ιερέας που έσερνε σκυλιά με το βαν

Ξηρασία - Βραζιλία: Η στάθμη των ποταμών έπεσε σε αρνητικό ρεκόρ

Σεισμός στην Ιαπωνία και τσουνάμι (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)