Κοινωνία

23 Σεπτεμβρίου 2024 11:30

Κοζάνη: Εκτροπή νταλίκας - Έκλεισε η Εγνατία

Ποιο τμήμα του μεγαλύτερου αυτοκινητοδρόμου της βόρειας Ελλάδας θα παραμείνει κλειστό, και πότε αναμένετα να ξαναπαραδοθεί στην κυκλοφορία.

Κοζάνη: Εκτροπή νταλίκας - Έκλεισε η Εγνατία
-

(Εικόνα αρχείου)

Νταλίκα εξετράπη της πορείας της στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Κοζάνης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, η εκτροπή της νταλίκας έγινε τα ξημερώματα Κυριακής 22 προς Δευτέρα 23.09 χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Αποτέλεσμα της εκτροπής είναι η κυκλοφορία των οχημάτων να έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Ανατολικής Εισόδου Ξηρολίμνης και Εξόδου Κοίλων, προκειμένου να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα το βαρύ όχημα το οποίο μετέφερε σίδερα.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 12.00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα οχήματα που διέρχονται από το σημείο εκτρέπονται μέσω εναλλακτικών διαδρομών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μητσοτάκης: Οι συναντήσεις στη Νέα Υόρκη και το τετ α τετ με τον Ερντογάν

Γάζα - Νετανιάχου: 50 από τους 97 Ισραηλινούς ομήρους είναι ζωντανοί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)