Αστυνομικό Δελτίο

22 Απριλίου 2018 11:14

“Μάχη” για να βρεθούν οι γονείς του νεογνού στη Νέα Σμύρνη

Φρίκη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο εντοπισμό νεκρού βρέφους σε πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης. Τι έχουν στα «χέρια» τους οι Αρχές.

“Μάχη” για να βρεθούν οι γονείς του νεογνού στη Νέα Σμύρνη
-

Συνεχίζονται και διευρύνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών του νεογνού που εντοπίστηκε νεκρό σε πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης το Σάββατο.

Το μωρό βρήκε μία ένοικος της πολυκατοικίας σκεπασμένο με ένα σεντόνι και τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και όχι καθαρίστρια, όπως είχε αρχικά ειπωθεί.

Η κάτοικος της πολυκατοικίας είδε, από το μπαλκόνι της, τη σακούλα, μέσα στην οποία βρισκόταν το βρέφος, πεταμένη σε δίχτυ που έχουν τοποθετήσει οι κάτοικοι στον ακάλυπτο του κτηρίου και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ήδη από χθες έχουν «οργώσει» τα διαμερίσματα της περιοχής, ψάχνοντας πόρτα – πόρτα τα σπίτια και αναζητώντας άτομα που πιθανόν να είναι οι γονείς.

Όμως, από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν έχει προκύψει κάποιο αποτέλεσμα κι έτσι, η ακτίνα των περιοχών που εκτείνονται οι έρευνες διευρύνεται και σε άλλες γειτονιές.

Η νεκροψία στο νεκρό αγοράκι θα πραγματοποιηθεί αύριο, κι έτσι θα δοθούν απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου, καθώς και στο αν πετάχτηκε νεκρό ή εξέπνευσε στη συνέχεια.

Το φριχτό περιστατικό ξύπνησε μνήμες ανάλογου, που συνέβη πριν από δύο μήνες στην Πετρούπολη, όταν ρακοσυλλέκτης βρήκε νεκρό νεογνό σε κάδο απορριμμάτων.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)