Γενικά

19 Δεκεμβρίου 2016 21:49

Αποφυλακίστηκε o “αρχιστανανιστής της Παλλήνης” Ασημάκης Κατσούλας

Έμεινε στην φυλακή για πάνω από 20 χρόνια, αφού καταδικάστηκε για τα ειδεχθή εγκλήματα που είχε διαπράξει. Το χρονικό των «σατανιστών της Παλλήνης».

Αποφυλακίστηκε o “αρχιστανανιστής της Παλλήνης” Ασημάκης Κατσούλας
-

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από περίπου 20 χρόνια φυλάκισης, ο Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος είχε καταδικαστεί την 1η Ιουλίου 1995 σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών, ως επικεφαλής των «Σατανιστών της Παλλήνης».

Όλα αυτά τα χρόνια είχε κάνει πάνω από 10 αιτήσεις αποφυλάκισης οι οποίες είχαν απορριφθεί όλες.

Ακόμα, ωστόσο, σύμφωνα με το flashnews.gr, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της αποφυλάκισης του.

Το χρονικό των «σατανιστών της Παλλήνης»

Ο Α. Κατσούλας και ο Ε. Δημητροκάλης διέπραξαν το 1ο έγκλημα στις 27 Αυγούστου του 1992. Με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί, όπου αφού την έγδυσαν και τις έκλεψαν τα κοσμήματα, τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και τη στραγγάλισαν.

Στη συνέχεια ο Α. Κατσούλας τη βίασε και μαζί με τον Ε. Δημητροκάλη περιέλουσαν το σώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Από τη φωτιά μάλιστα προκλήθηκε πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Ασημάκης Κατσούλας

Το δεύτερο αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη του Απριλίου του 1993, με θύμα την 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα, μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία»

Οι δράστες τη συνάντησαν τυχαία, τη στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικοί την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις πέρασαν χειροπέδες στα χέρια, την έγδυσαν και τη βίασαν.

Στη συνέχεια ο Α. Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα για να μην αναγνωρίζεται.

Ασημάκης Κατσούλας

Στις 28 Δεκεμβρίου 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας σατανιστών και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, η οποία συμμετείχε στις φρικτές τελετές.

Η ομάδα των σατανιστών και τα εγκλήματά της είχαν συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όπως και η δίκη τους λίγους μήνες αργότερα.

Ασημάκης Κατσούλας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)