Γενικά

12 Δεκεμβρίου 2016 20:24 Τελευταία ενημέρωση : -

Εκρηκτικός μηχανισμός στο Υπουργείο Εργασίας

Προειδοποιητικό τηλεφώνημα αγνώστου για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο. Έγιναν ελεγχόμενες εκρήξεις. Έκλεισε η Σταδίου για πολλές ώρες.

Εκρηκτικός μηχανισμός στο Υπουργείο Εργασίας
-

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Άγνωστος, τηλεφώνησε στη 1:20 ώρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, στο Υπουργείο Εργασίας, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για φάρσα.

Αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία από την αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή. Άνδρες του ΤΕΕΜ εντόπισαν στην είσοδο ένα σακίδιο που κρίθηκε ύποπτο και διαπίστωσαν οτι επρόκειτο για εκρηκτικο μηχανισμό.

Οι πυροτεχνουργοί πραγματοποίησαν τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις. Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και στο κοντινό κτίριο του Υπουργείου Εσωτερικών. Η βόμβα ήταν μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, τοποθετημένο σε κάγκελο μπροστά απο την είσοδο του Υπουργείου.

Η Σταδίου παρέμεινε κλειστή για πολλές ώρες απο την Αιόλου έως την πλατεία Κλαυθμώνος όπως και όλοι οι δρόμοι γύρω απο το Υπουργείο.

Τηλεφώνημα - βόμβα - υπουργείο Εργασίας

Τα υπολείμματα του μηχανισμού θα μεταφερθούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια , ενώ στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ήδη έχουν ξεκινήσει τις έρευνές τους, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον άνθρωπο που μετέφερε την βόμβα.

 

Ο υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος εξουδετερώθηκε.

Τηλεφώνημα - βόμβα - υπουργείο Εργασίας

ΣΤΑΔΙΟΥ - ΠΥΡΟΤΕΧΝΟΥΡΓΟΙ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)