Γενικά

10 Νοεμβρίου 2015 14:24

ΕΛΑΣ: Αιφνίδια “απόλυση” του επικεφαλής Εσωτερικών Υποθέσεων

Την αντικατάσταση ζήτησε ο Ν. Τόσκας. Έχει χειριστεί υποθέσεις που σχετίζονται με τις καταγγελίες Πανούση. Για «πραξικόπημα» κάνουν λόγο στελέχη της Αστυνομίας.

ΕΛΑΣ: Αιφνίδια “απόλυση” του επικεφαλής Εσωτερικών Υποθέσεων
-

Την αντικατάσταση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ζητά ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με αίτημα που κατατέθηκε στην αρμόδια Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο εν λόγω αξιωματικός, την αιφνίδια «απόλυση» του οποίου προωθεί η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  χειρίστηκε τις υποθέσεις με τα «κυκλώματα» σε Αστυνομία και Λιμενικό, έρευνες για τις οποίες κατέθεσε στοιχεία στον Εισαγγελέα ο πρώην Υπουργός Γιάννης Πανούσης.

Ανώτερα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., σχολιάζοντας την εξέλιξη, κάνουν λόγο, σύμφωνα με το in.gr, για «πραξικοπηματικά βήματα στους χώρους της Αστυνομίας».

Η Επιτροπή της Βουλής  αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να συνέλθει την Τετάρτη, οπότε κι εκτιμάται ότι θα εξετάσει το αίτημα του Νίκου κ.Τόσκα.

Ο νυν Υπουργός έχει προτείνει και τον αντικαταστάτη του εν λόγω αξιωματικού, προτείνοντας   τη θέση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων να αναλάβει ο ταξίαρχος Αναστάσιος Αναστασάκος, ο οποίος σήμερα υπηρετεί στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)