Γενικά

26 Ιανουαρίου 2014 12:31

Πως δραπέτευσε ο Ιλίρ Κούπα θέλει να μάθει η ΕΛ.ΑΣ

Στην Αλβανία μετέβη κλιμάκιο αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι θα εξετάσουν τον Ιλίρ Κούπα, δραπέτη των φυλακών Τρικάλων, που πιάστηκε στη γειτονική χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

-



Οι Έλληνες αξιωματικοί, οι οποίοι βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τις αλβανικές Αρχές, θα ερευνήσουν τον χώρο διαμονής του Αλβανού δραπέτη, ενώ θα εξετάσουν και τον ίδιο, με σκοπό τη συλλογή στοιχείων για την απόδραση του από τις φυλακές Τρικάλων.

Στόχος των Αρχών είναι να διευκρινιστεί ποιος σχεδίασε την απόδραση, πώς οργανώθηκε, ποιοι συμμετείχαν και κυρίως να συγκεντρωθούν  στοιχεία για τα κυκλώματα μέσα και έξω από τις φυλακές και τους συνεργούς των δραπετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιλίρ Κούπα την τελευταία φορά είχε καταφέρει να διαφύγει μετά την τελευταία αιματηρή μάχη με άνδρες της ΕΚΑΜ στην Ήπειρο, όπου έπεσε νεκρός ο ομοεθνής του Μαριάν Κόλα, στις 21 του περασμένου Ιουλίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)