Γενικά

26 Νοεμβρίου 2013 01:00

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη με έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες

Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην κοιλάδα των Τεμπών. Τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα στοίχισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο και προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 15 ατόμων.

-



Στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 22:30 το βράδυ στο ύψος των διοδίων ενεπλάκησαν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ, μία νταλίκα και ένα αυτοκίνητο ΙΧ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη προσπάθησε να προσπεράσει το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενώ στη σύγκρουση ενεπλάκη και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Στο σημείο έφθασαν αμέσως περιπολικά της τροχαίας, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε αμέσως και στα δύο ρεύματα, προκειμένου να ξεκινήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού από τα οχήματα.

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του ΙΧ, ενώ τουλάχιστον 15 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι ελαφρά, οι οποίοι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της Λάρισας. Τέσσερις ελαφρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο και οι υπόλοιποι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι η μικρή κόρη του οδηγού, που είχε εγκλωβιστεί στο ΙΧ, δύο ακόμη άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, καθώς και ο οδηγός της νταλίκας. Τρεις εκ των τραυματιών φέρονται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά.



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)